Mededelingen

Zoals je reeds kon lezen in onze nieuwsbrief van augustus, komt professor Jean Paul Van Bendegem ons op woensdag 11 oktober spreken over "Humor, wat, waarom en hoe valt er te lachen". 

We willen even aandacht vragen voor deze uitzonderlijke lezing. Het bestuur deed een extra inspanning om Professor Van Bendegem te kunnen boeken en we zijn bijzonder verheugd dat dit ook gelukt is. Hij hoeft eigenlijk nauwelijks voorgesteld te worden, zeker niet nadat hij gedurende een heel jaar samen met zijn collega Ignaas Devisch TV-kijkend Vlaanderen onderhield in "Iedereen Beroemd". Onder het thema "Doordenkers" verrasten en verblijdden zij ons met hun filosofische beschouwingen over grote en kleine vragen en problemen. Voor wie nog twijfelt, hier alvast enkele teasers:

Hoeveel dates tot seks? 
- Slotbeschouwing na 1 jaar "Doordenkers"

Er is uiteraard ook nog zijn andere werk. Jean Paul Van Bendegem, ondertussen professor emeritus, maakt nu deel uit van de ruime seniorengroep in onze samenleving. Hij schreef zijn ervaringen en zijn inzichten (en soms frustraties) als senior neer en mocht zijn boek toelichten in "De Afspraak" op de VRT: Oud, wijs en grijs, pleidooi voor de burgerlijk ongehoorzame senior.

Wie nog niet inschreef voor deze niet te missen lezing over Humor, stel het niet meer uit. Hier nog eens de link naar de uitnodiging in onze agenda waar je de praktische info vindt. Inschrijven vóór 5 oktober.

Vriendelijke groeten,

KBC Senioren Brugge

 

Ook interessant

Mededelingen

Reis naar Tolo (Griekenland) van 14 tot 21 april 2024

Groepsreis Tolo
Mededelingen

Banket 2023 op zaterdag 28 oktober

Mededelingen

Daguitstap Nausicaa en Saint-Omer op dinsdag 5 september is volgeboekt