Mededelingen

Het was aangekondigd in nieuwsbrief 03-2023 en nu is het zover: de nieuwe website van Kring Brugge is "life". Neem alvast een kijkje op  https://www.kbcseniorenbrugge.be/ . De naam en het adres van onze site zijn hetzelfde gebleven als voorheen maar je komt meteen in de nieuwe omgeving terecht. Het beste is om gewoon eens alles uit te proberen, we hebben het zo eenvoudig en helder mogelijk gehouden. Voorlopig gaan we geen handleiding publiceren, dat kan eventueel indien uit jullie reacties blijkt dat daar nood aan is. Alles wijst zichzelf, gewoon proberen en alles eens bekijken. 

Misschien toch even aandacht voor de aankondiging van onze activiteiten:

- je vindt die op de "Home-pagina" in de blok "komende activiteiten". We vermelden de eerstvolgende 4 activiteiten en onderaan die blok kan je met de link "bekijk alle activiteiten" de hele agenda bekijken.

- diezelfde agenda kan je ook direct openen in de menubalk bovenaan. Als je dat wenst, kan je de agenda downloaden, er is een knop voorzien in de blauwe balk.

- met "bekijk activiteit" krijg je in de blauwe balk bovenaan een beknopte samenvatting van de info over de betrokken activiteit en daaronder de volledige uitnodiging met alle info zoals we die in de nieuwsbrief publiceren.

Heb je vragen of opmerkingen, laat het zeker weten via kbcseniorenbrugge@gmail.com. Telefonisch kan eventueel ook op 0497 42 85 96 maar dan pas vanaf 27 juni

Ook interessant

Mededelingen

Lezing Professor Van Bendegem

Humor: wat, waarom en hoe valt er te lachen?
Mededelingen

Cera familiedagen in Bokrijk

Ben je een BRS-fan en een Cera-vennoot? Kom dan zeker naar ons
notenkrakkenfeest in Park Bokrijk.
Mededelingen

Banket 2023 op zaterdag 28 oktober